Kontakt / Om Ansat organist Fagblad
Stillingsopslag Kun for TR Medlemslogin
Undersøgelse gælder alle folkekirkens ansatte
07-11-2012
Folkene bag en storstilet undersøgelse af af folkekirkens psykosociale arbejdsmiljø håber på, at rigtig mange vil deltage i den spørgeundersøgelse, de har modtaget i deres eBoks den 5. november – med svarfrist den 30. november.

”Vi har brug for alle tilkendegivelser, om det psykiske arbejdsmiljø i folkekirken, så det er meget vigtigt, at alle ansatte i sognet svarer,” lyder det i appel fra Folkekirkens Arbejdsmiljøråd.

Anden del af undersøgelsen, som er interviewbaseret, forløber i perioden fra januar til marts måned 2013. Den endelige rapport med anbefalinger til håndtering af det psykiske arbejdsmiljø forventes færdig i maj måned 2013.

Undersøgelsen udføres i fællesskab af konsulentfirmaerne Oxford Research, Great Place to Work og Luama. Bag undersøgelsen står Ministeriet for Ligestilling og Kirke, Folkekirkens Arbejdsmiljøråd, Folkekirkens Samarbejdsudvalg og Arbejdsgruppen angående arbejdsmiljø for præster.

Se nærmere informationer om, hvordan man deltager i spørgeundersøgelsen i dette dokument fra Folkekirkens Personale (pdf).

Læs også: Ny undersøgelse af arbejdsmiljø

 Aktuelle nyheder fra Organistforeningen

Kontakt / Om Ansat organist Fagblad
Stillingsopslag Kun for TR Medlemslogin