NKS2020 bliver til NKS2021
05-06-2020
De finske arrangører af det næste Nordisk Kirkemusiksymposium har på grund af corona-situationen måttet udsætte den store begivenhed til næste år. Nærmere bestemt kommer symposiet til at finde sted i Helsingfors den 26. til 29. august 2021.

”Vi sigter imod at flytte programmet i sin helhed, men vi er forberedt på, at det måske ikke er muligt at flytte alle begivenhederne. Det nye symposiumprogram vil blive offentliggjort på www.nks2020.fi i løbet af sommeren 2020,” fortæller arrangørerne.

Har man allerede tilmeldt sig til symposiet i september 2020, vil ens tilmelding automatisk blive flyttet til NKS2021, men man vil også modtage særskilt besked om, hvordan man kan ændre eller annullere. Tilmelding til NKS2021 åbnes den 1.8.2020, og deltagerafgiften vil fortsat være 280 euro.

”Det er beklageligt, at vi ikke er i stand til at realisere symposiet som planlagt, men vi tror, at vi i august 2021 kan tilbyde et meget interessant symposium af høj klasse i vores smukke Helsinki!” lyder der fra Finland.

Læs mere på nks2020.fi