Forlængelse af lukning i folkekirken
07-04-2020
På et pressemøde den 6. april 2020 meddelte statsministeren de tiltag, der er taget i forbindelse med en gradvis genåbning af Danmark. På samme pressemøde meddeltes også en forlængelse af nogle af de tiltag, som allerede gælder i bl.a. folkekirken. Det medfører herunder, at forbuddet mod at afholde eller deltage i arrangementer, hvor flere end 10 personer forlænges, så det indtil videre løber til og med den 10. maj 2020.

Alle folkekirkens kirkebygninger og aktiviteter i sognegårde mv. har siden den 13. marts 2020 været lukket. Denne lukning forlænges, så den indtil videre løber til og med den 10. maj 2020. Bemærk at hidtidige bestemmelser om begravelser/bisættelser samt dåb og vielser videreføres.

Følg med på Organistforeningens hjemmeside og på Kirkeminister FAQ.