Kontakt / Om Ansat organist Fagblad
Stillingsopslag Kun for TR Medlemslogin
Kom med stævne den 17.-19. maj i Viborg
20-12-2019
Organistforeningens bestyrelse håber, at mange medlemmer i 2020 vil prioritere at komme med på foreningens stævne i Viborg i maj og Nordisk Kirkemusikråds store symposium i Helsingfors i september. Førstnævnte vil denne gang begrænse sig til tre i stedet for fire dage, så man bedre kan overkomme begge dele.

Organiststævnet 2020 finder sted på Best Western Golf Hotel Viborg fra søndag den 17. maj kl. 17.30 til tirsdag den 19. maj kl. 13.

Det bliver et stævne med fokus på fællessangen, og ind til videre er blandt andet programmet for søndag aften på plads. Her vil der være koncert i Viborg Domkirke med domorganist Ejner Nielsen samt Morten Krogh, der er ansat som sangpædagog med tilknytning til domkirkens kor.

Domorganisten vil spille stykker selv og sammen med Morten Krogh, og de vil desuden fortælle om deres måder at arbejde med sangledsagelsen i kirken.

I øvrigt vil kirkens totaludsmykning i form af de berømte fresker af Joakim Skovgaard være under restaurering i kirken, hvilket er en oplagt lejlighed til, at en medarbejder fra Skovgaard Museet i Viborg kommer og fortæller om de mere end 110 gamle fresker og restaureringen af dem.

Vi bringer det fulde stævneprogram og informationer om tilmelding i medlemsbladets marts-nummer og her på hjemmesiden.

Læs et portræt af Ejner Nielsen

 Aktuelle nyheder fra Organistforeningen

Kontakt / Om Ansat organist Fagblad
Stillingsopslag Kun for TR Medlemslogin